Evenemang

Evenemang


Nedan följer kommande evenemang på Kaskad.


Luncher på Kaskad - Vi erbjuder vegetariska medlemsluncher för 50 kr på vardagar kl. 12 - 14.


Merkurius - Teaterkurs för vuxna. Passar såväl för den som har och som inte har scenerfarenhet. Anordnas av västerorts teaterförening. För mer information och anmälan: vasterortsteater@hotmail.com, 076-794 18 24.


Open-mic - Sommaruppehåll. Nya datum kommer till hösten. Välkomna till en kväll med teater, dans, poesi och musik - där vad som helst kan hända! Alla är välkomna att framföra något på scen eller kom som publik. Fri entré för artister, 40 kr för publik. Fika säljs under kvällen.


Mamma Mia: Here we go again! - Äntligen är det dags för Sing Along-versionen av MAMMA MIA! HERE WE GO AGAIN. Gör dig redo att sjunga och dansa, skratta och förföras!  MAMMA MIA: HERE WE GO AGAIN Tio år efter Mamma Mia! The Movie återvänder vi till den grekiska pärlan Kalokairi i en ny musikalfilm med nya låtar baserade på ABBAs låtskatt.
Vi återser Oscarsvinnaren Meryl Streep som Donna, Julie Walters som Rosie och Christine Baranski som Tanya. Amanda Seyfried och Dominic Cooper återförenas som Sophie och Sky, medan Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård och Oscarsvinnaren Colin Firth återvänder för att spela Sophies tre möjliga pappor: Sam, Bill och Harry.
Mamma Mia! Here We Go Again tar oss tillbaka till det förflutna för att berätta historien om hur allt blev som det blev. Nya stjärnskottet Lily James (Baby Driver, Darkest Hour) axlar huvudrollen som unga Donna.
Värmer upp publiken och ser till att vi tar i ordentligt under föreställningen, gör den fantastiska Kalle Thunell!
Sing along innebär, precis som det låter, att du sjunger med i alla låtar! Ingen behöver heller vara orolig för att glömma bort texten för den visas på duken tillsammans med en markör som visar vad som ska sjungas när. Välkommen till en härlig och musikalisk biokväll.
Pris: Ordinarie 120 kr, pensionär 100 kr. Mat, dryck och snacks säljs under kvällen!


Kontaktuppgifter


Verksamhetsledare:

Mikaela Ribbheden, (072)300 48 22,

mikaela@offstockholm.se


Bokning:

Maciek van de Graaf, (073)982 66 79,

boka@biokaskad.se
Kaskad


Blackebergsplan 3, 168 48 Bromma

T-bana: Blackeberg@offstockholm

#offstockholm

Facebook