Evenemang

Evenemang

 

Nedan följer kommande evenemang på Kaskad.

 

Luncher på Kaskad - Vi erbjuder glutenfria och vegetariska medlemsluncher för 50 kr på vardagar kl. 11 - 15.

 

Merkurius - Teaterkurs för vuxna. Passar såväl för den som har och som inte har scenerfarenhet. Anordnas av västerorts teaterförening. För mer information och anmälan: vasterortsteater@hotmail.com, 076-794 18 24.

 

Open-mic - Nya datum kommer efter sommaren till en kväll med teater, dans, poesi och musik - där vad som helst kan hända! Alla är välkomna att framföra något på scen eller kom som publik. Fri entré för artister, 40 kr för publik. Fika säljs under kvällen. Anmäl ditt intresse till: 073-982 66 79, annelie@offstockholm.se.

 

Rock & Blues with Ancha - Välkomna till en afton med rock och blues. Den 10 november kl. 18.00 slår vi upp dörrarna för Ancha och hennes vänner. Matiga smörgåsar och dryck till försäljning. Entré 100 kr.

 

Prova på pass i Yinyoga - Vila dig i form med Yinyoga. En yogaform för alla som kan utföras när som helst, var som helst och av vem som helst. Vare sig du är ung, gammal, stel eller vig så kan du låta dig inspireras och väva in yinyoga i ditt liv. Kostnad 100 kr. Anmälan senast dagen innan till 073-982 66 79 eller info@offstockholm.se. Håll er uppdaterade med kommande datum och tider på facebook: @HelandeYinyoga

 

Inte mer än fullt, tack! - Benny Haag är skådespelaren som kan agera mitt ibland oss, utan att det känns som teater. Nu gör han en egen, okonstlad föreställning om att bryta sig ur alkoholens grepp. En rak berättelse som upprör, roar, stärker och ger hopp. Det är en historia om vad som verkligen är viktigt i livet, familjen och andra relationer. Om ansvar och drömmar. Om var på vägen det gick snett, trots att chansen fanns att gå tillsammans. Och om det faktum att allt är möjligt, att man faktiskt kan förändra sin situation. Vi återkommer med speldatum inom kort!

 

Kontaktuppgifter

 

Verksamhetsledare:

Mikaela Ribbheden, (072)300 48 22,

mikaela@offstockholm.se

 

Samordnare:

Annelie Olsson, (073)982 66 79,

annelie@offstockholm.se

 

 

 

Medlemskap

 

Ange din mejladress för att få fortlöpande information om kommande evenemang och projekt.

 

 

Kaskad

 

Blackebergsplan 3, 168 48 Bromma

T-bana: Blackeberg

 

 

@offstockholm

#offstockholm

Facebook