Verksamhet

Verksamhet på Kaskad

 

Kaskad – En samlingsplats för alla. Våra öppettider är måndag – fredag kl. 10.00 – 18.00, vissa lördagar kl. 10.00 – 16.00 samt söndagar kl. 14.00 – 20.00.

 

Möbelrenovering - Vi gör mindre restaureringar och målning med linoljefärger. Välkommen in med din förfrågan.

NBV kurser – Genom nykterhetsrörelsen bedriver vi olika dag och kvällskurser.

 

Musikstudio - 11 st musiker huserar i Kaskads lilla musikstudio.

 

Konst- och fotoutställning - Kaskads foajé är ett utställningsrum för etablerade konstnärer och för den som ställer ut för första gången.

 

OSA anställda/praktik - Under många år har vi tagit emot klienter från socialtjänsten för arbetsträning och OSA-anställning. Dessa klienter får hjälp med stöd och struktur i arbetslivet.

 

KulturKlivet - KulturKlivet är en dagverksamhet för människor som har en bakgrund med psykisk ohälsa och/eller missbruk och kriminalitet. Verksamhetens målsättning är ett liv i personlig utveckling och förberedelse för självförsörjning samt eget boende.

Merkurius – Alla som vill, kan och får är välkomna! Amatörteatergruppen har satt upp flera uppsättningar under åren. Kontaktuppgifter till Västerorts teaterförening: vasterortsteater@hotmail.com.

 

Kaskaderna – Vår seniorteater grupp har vistats på Kaskad sen begynnelsen. Gruppen har satt upp flera uppsättningar under åren. Kontaktuppgifter till Västerorts teaterförening: vasterortsteater@hotmail.com.

 

Kontaktuppgifter

 

Verksamhetsledare:

Mikaela Ribbheden, (072)300 48 22,

mikaela@offstockholm.se

 

Samordnare:

Annelie Olsson, (073)982 66 79,

annelie@offstockholm.se

 

 

Medlemskap

 

Ange din mejladress för att få fortlöpande information om kommande evenemang och projekt.

 

 

Kaskad

 

Blackebergsplan 3, 168 48 Bromma

T-bana: Blackeberg

 

 

@offstockholm

#offstockholm

Facebook