Evenemang


Open mic - En kväll med teater, dans, poesi och musik - där vad som helst kan hända! Alla är välkomna att framföra något på scen eller kom som publik.  Fri entré för artister, 40 kr för publik.  Fika säljs under kvällen. 


Bio Kaskad - Vår filmrepertoar hittar du här: Bio Kaskad 
Utställning - I vårt arbete att skapa mänskliga möten och främja kultur är vi glada att berätta att vi har möjlighet att presentera konstverk av en lokal konstnär i vår foajé. Lise-Lott ”Li-Lo” Sahlberg är en mångsidig konstnär som uttrycker det allmänmänskliga genom ett personligt perspektiv. Med ett normkritiskt öga och med en längtan om frihet och jämlikhet arbetar hon med flertalet medium och hämtar inspiration från naturens kraft. Vi visar en spännande del av hennes mångsidiga portfolio bestående av verk i medium som bland annat metall, rost, kakel, akryl och bläck.
Flertalet verk har personliga poem, tänkvärda texter eller normkritiska symboler. Samtidigt ligger mycket i betraktarens blick. Fråga gärna personalen om priser eller visitkort! Vill du veta mer om konstnären finner du Galleri Li-Lo på nätet med hopp om att väcka känslor, tankar & inspiration: Instagram: Gallerililo, Hemsida: Gallerililo.info


Evenemang


Nedan följer aktuella evenemang på Kaskad.


Kaskaderna - Teater för seniorer på måndagar. Anordnas av västerorts teaterförening och den fantastiska regissören Kjell Sköld. För mer information och anmälan: kjellskold@live.se, 076-232 16 52. Se även Facebook.com/Kaskaderna

Kaskaderna bildades 2005 och är en amatörteatergrupp/ideell förening för vuxna med sin bas på Kaskad i Blackeberg. Vanligtvis träffas gruppen en gång per vecka för att läsa och repetera utvalda pjäser. Deras ambition är att framföra dessa pjäser inför publik på Kaskads teaterscen vid ett antal tillfällen någon gång under året. De annonserar sina framträdande vid teatern, på affischer,på Kaskadernas egen Facebook-sida och via Kaskads Facebook-sida.