Evenemang

Evenemang


Nedan följer kommande evenemang på Kaskad.


Merkurius - Teaterkurs för vuxna. Passar såväl för den som har och som inte har scenerfarenhet. Anordnas av västerorts teaterförening. För mer information och anmälan: vasterortsteater@hotmail.com, 076-794 18 24.


Kaskaderna - Teater för seniorer på måndagar. Anordnas av västerorts teaterförening och den fantastiska regissören Kjell Sköld. För mer information och anmälan: kjellskold@chello.se, 076-232 16 52. 


Open mic - En kväll med teater, dans, poesi och musik - där vad som helst kan hända! Alla är välkomna att framföra något på scen eller kom som publik.  Fri entré för artister, 40 kr för publik.  Fika säljs under kvällen. Fler tider kommer inom kort.


Utställning - I vårt arbete att skapa mänskliga möten och främja kultur är vi glada att berätta att vi fram till sommaren har möjlighet att presentera konstverk av en lokal konstnär i vår foajé. Lise-Lott ”Li-Lo” Sahlberg är en mångsidig konstnär som uttrycker det allmänmänskliga genom ett personligt perspektiv. Med ett normkritiskt öga och med en längtan om frihet och jämlikhet arbetar hon med flertalet medium och hämtar inspiration från naturens kraft. Vi visar en spännande del av hennes mångsidiga portfolio bestående av verk i medium som bland annat metall, rost, kakel, akryl och bläck.
Flertalet verk har personliga poem, tänkvärda texter eller normkritiska symboler. Samtidigt ligger mycket i betraktarens blick. Fråga gärna personalen om priser eller visitkort! Vill du veta mer om konstnären finner du Galleri Li-Lo på nätet med hopp om att väcka känslor, tankar & inspiration: Instagram: Gallerililo, Hemsida: Gallerililo.info


Eurika, rysk föreställning - 9 och 23 maj. Ryska teatern "ABYRVALG!" presenterar en föreställning "MOTH" - dramatisk utopi, baserat på spelet av den moderna ryska dramatiker Pyotr Gladilin.  I den förlorade militära enheten i norr hände det omöjliga. För mer info och biljetter, mejla: abyrvalginfo@gmail.com


Bromma folkhögskola - Fyra år i rad med teaterlinjens slutproduktioner. Även detta år har vi äran att presentera Bromma folkhögskolas slutproduktion.  Mer information kommer inom kort.


Bio Kaskad - Vår filmrepertoar hittar du här: Bio Kaskad 

Kontaktuppgifter


Verksamhetsledare:

Mikaela Ribbheden, (072)300 48 22,

mikaela@offstockholm.se


Bokning:

Maciek van de Graaf, (073)982 66 79,

boka@biokaskad.se
Kaskad


Blackebergsplan 3, 168 48 Bromma

T-bana: Blackeberg@offstockholm

#offstockholm

Facebook