Projekt

Projekt


”Om just denna pojke dog” – OffStockholms första långfilm om den adopterade pojken Jesper som söker sin identitet genom destruktiva val i livet. Läs mer på OJDPD.


Långfilmsprojekt - Regissören/manusförfattaren Anne-Li Ramirez van de Graaf, medproducenten/redigeraren Eddie Boschek och filmfotografen Ted Karlberg möter tillslut den självklara självklarheten. En långfilm - Längtan och den starka lusten att få berätta en berättelse ur den rådande samhällsutvecklingen med människans olika tillkortakommanden.

Berättelsen belyser längtan, kärlek och begränsningar i fördomar.

Filmen kommer framförallt spelas in och ha sin utgångspunkt i Karlskrona/Blekinge skärgård.


Filmfestival som berör nationella minoriteter - Vi erbjuder en filmfestival där vi belyser våra nationella minoriteter med filmer på respektive språk. Vi erbjuder även knattefilmer om de nationella minoriteterna. 


Indiebiograf -Vi vill stötta svensk oberoende film, ge filmskaparen utrymme till visningar och skapa sammanhang till sinaproduktioner. Vikten av en portal för det politiskt obundna, nydanande och kreativt fria filmskapandet kanaldrig nog betonas.Filmskaparen/konstnären ges en möjlighet samt en egen arena för marknadsföring ochvisning av respektivefilm, då utbudet är begränsat i Stockholm


Filmklubb - Filmklubben är stunden för film och samtal på Bio Kaskad. För närvarande äger dessa samtal endast rum online via verktyget Zoom. För att delta klickar man på Evenemang.