Verksamhet

Verksamhet på Kaskad


CaféFoajé - Vår café där vi lagar hembakat och hemlagat.


Kulturens – Genom studieförbundet 'Kulturens' bedriver vi olika dag- och kvällskurser samt kulturprogram.


Musikstudio - 11 st musiker huserar i Kaskads lilla musikstudio. 


Konst- och fotoutställning - Kaskads foajé är ett utställningsrum för etablerade konstnärer och för den som ställer ut för första gången.


OSA anställda/praktik - Under många år har vi tagit emot klienter från socialtjänsten för arbetsträning och OSA-anställning. Dessa klienter får hjälp med stöd och struktur i arbetslivet.


KulturKlivet - KulturKlivet är en dagverksamhet för människor som har en bakgrund med psykisk ohälsa och/eller missbruk och kriminalitet. Verksamhetens målsättning är ett liv i personlig utveckling och förberedelse för självförsörjning samt eget boende.


"Öppen scen”- en scen för alla - Alla är välkomna att uppträda. Vem som helst får anmäla sigoch framföra en berättelse, sång eller något alldeles ovanligt

Kaskaderna - Teater för seniorer på måndagar. Anordnas av Västerorts teaterförening och den fantastiska regissören Kjell Sköld. För mer information och anmälan: kjellskold@live.se, 076-232 16 52. Se även Facebook.com/Kaskaderna

Kaskaderna bildades 2005 och är en amatörteatergrupp/ideell förening för vuxna med sin bas på Kaskad i Blackeberg. Vanligtvis träffas gruppen en gång per vecka för att läsa och repetera utvalda pjäser. Deras ambition är att framföra dessa pjäser inför publik på Kaskads teaterscen vid ett antal tillfällen någon gång under året. De annonserar sina framträdande vid teatern, på affischer,på Kaskadernas egen Facebook-sida och via Kaskads Facebook-sida.


Bio Kaskad- Filmens magiska värld har åter flyttat in på Kaskad. För våra aktuella och kommande filmer ta en titt på: www.biokaskad.se.