Verksamhet

Verksamhet på Kaskad


CaféFoajé - Vårt café har öppet: Måndag – fredag kl. 10 – 20, Lördag kl. 14 – 20, Söndag kl. 16 – 20.

I vår hemtrevliga och charmiga 50-tals inspirerade foajé och café kan ni avnjuta godis, snacks, nypoppade popcorn, hembakade bakverk samt lättare förtäring som smörgåsar, paj och soppa m.m. Ni kan åtnjuta våra godsaker under våra öppettider i caféet eller i vår bistrodel i salongen under filmvisningarna. Allting är hemlagat, vegetariskt och tillrett med kärlek av vår trevliga personal.

Är ni ett sällskap som önskar äta i samband med biovisning kan ni förbeställa om så önskas.


Möbelrenovering - Vi gör mindre restaureringar och målning med linoljefärger. Välkommen in med din förfrågan.

Kulturens – Genom studieförbundet 'Kulturens' bedriver vi olika dag och kvällskurser.


Musikstudio - 11 st musiker huserar i Kaskads lilla musikstudio. 


Konst- och fotoutställning - Kaskads foajé är ett utställningsrum för etablerade konstnärer och för den som ställer ut för första gången.


OSA anställda/praktik - Under många år har vi tagit emot klienter från socialtjänsten för arbetsträning och OSA-anställning. Dessa klienter får hjälp med stöd och struktur i arbetslivet.


KulturKlivet - KulturKlivet är en dagverksamhet för människor som har en bakgrund med psykisk ohälsa och/eller missbruk och kriminalitet. Verksamhetens målsättning är ett liv i personlig utveckling och förberedelse för självförsörjning samt eget boende.

Merkurius – Alla som vill, kan och får är välkomna! Amatörteatergruppen har satt upp flera uppsättningar under åren. Kontaktuppgifter till Västerorts teaterförening: vasterortsteater@hotmail.com.


Kaskaderna – Vår seniorteater grupp har vistats på Kaskad sen begynnelsen. Gruppen har satt upp flera uppsättningar under åren. Kontaktuppgifter till Västerorts teaterförening: vasterortsteater@hotmail.com.


Bio Kaskad - Filmens magiska värld har åter flyttat in på Kaskad. För våra aktuella och kommande filmer ta en titt på: www.biokaskad.se.

Kontaktuppgifter


Verksamhetsledare:

Mikaela Ribbheden, (072)300 48 22,

mikaela@offstockholm.se


Bokning:

Maciek van de Graaf, (073)982 66 79,

boka@biokaskad.se
Kaskad


Blackebergsplan 3, 168 48 Bromma

T-bana: Blackeberg@offstockholm

#offstockholm

Facebook