Verksamhet

Verksamhet på Kaskad


CaféFoajé - Under rådande omständigheter är våra öppettider söndag, måndag och tisdag 16-22 samt onsdag till lördag kl. 14-22.

Resterande öppettider anpassas efter biovisningar/evenemang och personalens flexibla närvaro på Kaskad. 


Möbelrenovering - Vi gör mindre restaureringar och målning med linoljefärger. Välkommen in med din förfrågan.

Kulturens – Genom studieförbundet 'Kulturens' bedriver vi olika dag och kvällskurser.


Musikstudio - 11 st musiker huserar i Kaskads lilla musikstudio. 


Konst- och fotoutställning - Kaskads foajé är ett utställningsrum för etablerade konstnärer och för den som ställer ut för första gången.


OSA anställda/praktik - Under många år har vi tagit emot klienter från socialtjänsten för arbetsträning och OSA-anställning. Dessa klienter får hjälp med stöd och struktur i arbetslivet.


KulturKlivet - KulturKlivet är en dagverksamhet för människor som har en bakgrund med psykisk ohälsa och/eller missbruk och kriminalitet. Verksamhetens målsättning är ett liv i personlig utveckling och förberedelse för självförsörjning samt eget boende.

Merkurius – Alla som vill, kan och får är välkomna! Amatörteatergruppen har satt upp flera uppsättningar under åren. Kontaktuppgifter till Västerorts teaterförening: vasterortsteater@hotmail.com.


Kaskaderna – Vår seniorteater grupp har vistats på Kaskad sen begynnelsen. Gruppen har satt upp flera uppsättningar under åren. Kontaktuppgifter till Västerorts teaterförening: vasterortsteater@hotmail.com.


Bio Kaskad - Filmens magiska värld har åter flyttat in på Kaskad. För våra aktuella och kommande filmer ta en titt på: www.biokaskad.se.

KontaktuppgifterMåndag - fredag kl. 10 - 19

073-982 66 79, 08-370 970


Övriga tider hänvisar vi till mejl:

info@offstockholm.se
Kaskad


Blackebergsplan 3, 168 48 Bromma

T-bana: Blackeberg@offstockholm

#offstockholm

Facebook